Meet-inn

Meet-Inn is een inloopcentrum voor iedereen die op zoek is naar ontmoeting, ontspanning en ondersteuning. We zijn een gastvrij huis, ontstaan vanuit christelijke bewogenheid met de medemens en vanuit de wens ruimte te bieden voor gelijkwaardig en respectvol contact.

Bijzondere sfeer

Al meer dan 35 jaar voorziet Meet-Inn in een behoefte: gasten en vrijwilligers vertellen over de bijzondere sfeer en de gezellige ontmoetingen in Meet-Inn.

Activiteiten

Bij Meet-Inn kan iedereen terecht voor een gezonde maaltijd, voor een van de vele activiteiten die we organiseren of om tijdens de Open Inloop een kopje koffie of thee te drinken, een praatje te maken of even helemaal niks te hoeven. Meet-Inn kan dit alles doen dankzij de belangeloze inzet van ruim 100 vrijwilligers en de financiële steun van kerken, fondsen, subsidieverstrekkers en donateurs.

De maaltijden

Door enthousiaste vrijwilligers wordt er een aantal dagen per week een heerlijke en verantwoorde warme maaltijd op tafel gezet. De maaltijd bestaat in ieder geval uit een hoofdgerecht en een nagerecht. Als de kok er zin in heeft, word je soms zelfs verrast met een voorgerecht! Genieten van een lekkere maaltijd. Gezellig en ongedwongen met anderen kennismaken. Dat is de maaltijd in Meet-Inn! Geef je uiterlijk om 15.00 uur op de dag van de maaltijd op, dan weet je je verzekerd van een plekje aan tafel.