Nieuws

Vacature coordinator activiteiten

Door vertrek van een van de drie coördinatoren zoekt het bestuur van Meet-Inn een coördinator activiteiten voor 15 uur per week. De persoon die we zoeken krijgt een aantal specifieke taken, zoals het vernieuwen van ons activiteitenprogramma, vrijwilligers aansturen en social media beheer.

LEES VERDER
Inloopcentrum Meet-Inn in sfeervol licht met daarbij de tekst: Laat een lichtje schijnen

Blijft u ons werk steunen?

Beste vrienden van Meet-Inn, Wie had ooit gedacht dat 2020 zo zou verlopen? Een wereldwijde pandemie heeft ons allemaal getroffen. De wereldgezondheid is ernstig aangetast. Helaas zijn er vele gezinnen

LEES VERDER
Wethouder Willemien Vreugdenhil, medeoprichter Ab Koskamp en voorzitter Klaas Koping bij de officiële heropening van Meet-Inn

Meet-Inn is officieel heropend

Wát een feest! Wethouder Willemien Vreugdenhil opende vanochtend ons compleet vernieuwde inloopcentrum. Met modern meubilair, frisse kleuren, prettige verlichting en een vernieuwd logo zijn we weer helemaal bij de tijd.

LEES VERDER
Meet-Inn-coördinator Lisan met een van de vaste gasten

Afscheid van coördinator Lisan

Gisteren hebben we afscheid genomen van Lisan Verboom, die een nieuwe baan heeft. We zijn haar dankbaar voor wat ze voor de gasten, vrijwilligers en collega’s van Meet-Inn betekend heeft.

LEES VERDER