Een gastvrije plek

Inloopcentrum Meet-inn is een gastvrije ontmoetingsplek in het centrum van Ede. Vaste medewerkers en tientallen vrijwilligers zorgen samen voor een goede sfeer en een veilige omgeving, waarin iedereen zich welkom kan voelen. Centraal staan: ontmoeting, ontspanning en ondersteuning. Meet-Inn doet dit werk vanuit de christelijke overtuiging en het geloof dat God ons heeft gemaakt om met elkaar in harmonie te leven en voor elkaar te zorgen.

Huiskamer

Gasten omschrijven Meet-Inn vaak als een huiskamer, waar ze zich thuis voelen. Er is een breed aanbod van activiteiten, afgestemd op allerlei verschillende doelgroepen. Wie je ook bent, er is altijd wel iets interessants te beleven. De koks van Meet-Inn maken meerdere dagen per week een warme maaltijd klaar, ook kunnen bezoekers terecht voor een kopje koffie en een spelletje.

Professionele coördinatoren

Meet-Inn is een boeiende plek voor alle gasten en vrijwillige medewerkers. Meet-Inn werkt samen met maatschappelijke organisaties en kerken in Ede. Zo bundelen we de krachten.De professionele coördinatoren van Meet-Inn zijn goed op de hoogte van de sociale kaart van Ede en omgeving. Daardoor kan er bij diverse hulpvragen passend worden doorverwezen.

Vrijwilligerswerk

We kunnen altijd mensen gebruiken die zich voor Meet-Inn willen inzetten. Iets voor jou? Ook giften zijn van harte welkom.