Steunen met tijd

We horen het van veel vrijwilligers terug: “Wat geeft het toch veel voldoending om in Meet-Inn actief te zijn.” Het contact met de gasten en de andere vrijwilligers zorgt voor veel gezelligheid en mooie gesprekken. Het is voor de gasten leuk, maar net zo goed voor jezelf. Je kunt hier echt iets betekenen voor de ander.

Kortdurend of voor langere tijd

Werk je graag met mensen of wil je liever praktisch aan de slag? Wil je je eenmalig, kortdurend of voor een langere periode inzetten? We hebben regelmatig mensen nodig voor uiteenlopende functies. Bel of mail ons als je meer wilt weten. Of kom eerst eens vrijblijvend kijken tijdens de Open Inloop.

Meet-Inn als stageplek

Meet-Inn is een boeiende plek voor stagiairs. Je leert er om op professionele wijze naast de ander te gaan staan en contact te maken met veel verschillende mensen. Een waardevolle basis voor je loopbaan! En… je mag aansluitend aan een dienst gratis mee-eten. Mooi meegenomen toch?

Ook vrijwilliger worden in Meet-Inn? We hebben mooie vacatures en je kunt je op verschillende gebieden inzetten:

  • Kun je goed luisteren en zet je een prettige sfeer neer? Dan is gastheer of gastvrouw zijn een mooie functie voor jou.
  • Hou je van koken en draai je je hand niet om voor een lekkere maaltijd? We kunnen altijd koks gebruiken.
  • We zoeken ook mensen die een leuke activiteit willen organiseren.
  • Ook achter de schermen gaan we graag samen met jou aan de slag: roostermaken, schoonmaak, fondsenwerving, bestuurstaken, ambassadeur zijn.

“Al zou je voor 99 procent twijfelen of het wat voor je is, dan nog zou ik zeggen: kom gewoon eens een kopje koffie drinken en de sfeer proeven. Ik weet zeker dat je er daarna heel anders over denkt.” (vrijwilliger Alice)