Hoe kan je bijdragen?

Draag jij ook een steentje bij aan een gastvrij huis voor Ede? Je gift is van harte welkom. Door middel van onze nieuwsbrief die twee keer per jaar verschijnt, houden we jou als donateur graag op de hoogte van ons inloopcentrum.

Stichting Meet-Inn is door de Belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Je giften zijn daardoor aftrekbaar voor de belasting.

Al sinds 1988 is Meet-Inn een begrip in Ede. Al die jaren is Meet-Inn gedragen door een groot aantal kerken en vele particulieren en bedrijven, met steun van fondsen en de gemeente Ede. Meet-Inn heeft een prachtig pand, uniek gelegen in het centrum van Ede. Een team van vaste medewerkers en vrijwilligers zorgt ervoor dat de bezoekers van een divers aanbod aan activiteiten kunnen genieten in een gastvrije omgeving. We nodigen je van harte uit voor een kop koffie of een maaltijd.

Steun ons als betrokken ondernemer

Ook ondernemers die hun maatschappelijke betrokkenheid vorm willen geven, nodigen we van harte uit contact op te nemen. Tegen een vaste bijdrage per jaar vermelden we graag uw logo op onze website, met een link naar uw eigen site. Verder kunt u Meet-Inn in overleg gebruiken voor een vergadering of maaltijd.