Vacature vrijwilliger Maaltijdbegeleider

Zet jij je graag in voor een ander en werk je graag met andere vrijwilligers rondom de maaltijd? Dan is deze vacature misschien wat voor jou! 

Op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag om de week serveren wij bij Meet-Inn een maaltijd uit. Als maaltijdbegeleider begin je om 17.30 uur. Je stuurt de maaltijdtoppers aan bij hun werkzaamheden en helpt ze waar nodig. Je bent ook hun aanspreekpunt. Je stuurt hen aan bij het tafeldekken, bij het eten opdienen voor de gasten, bij de tafels afruimen en de afwas. Daarnaast begin je de maaltijd om 18.00 uur met een stukje uit de Bijbel of een gedicht voor te lezen en vraag je een moment stilte of doe je een gebed. Je sluit de maaltijd af. Je zorgt voor een gezellige en veilige sfeer tijdens de maaltijd. Rond 20.00 uur zit je werk er weer op.  

Word jij enthousiast van deze vacature? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek! 

Inloopcentrum Meet-Inn 
Notaris Fischerstraat 10 
6711 BC Ede 
0318-650187 
Info@meet-inn.nl