Meet-Inn viert 35-jarig bestaan 

Al 35 jaar is Meet-Inn een gastvrije ontmoetingsplek in het centrum van Ede. Dit jubileum werd zaterdag 30 september gevierd in het inloopcentrum aan de Notaris Fischerstraat. Voorzitter John Brunekreeft sprak zijn dank uit voor de inzet van alle betrokken vrijwilligers, coördinatoren en bestuursleden. Ongeveer zestig bezoekers genoten van een heerlijke high tea, gemaakt door vrijwilligers van Meet-Inn. Ook werden herinneringen opgehaald door Arie Romein, Ab Koskamp en Marianne Krijgsman, de oprichters van de stichting. Eén vrijwilligster werd extra in het zonnetje gezet, omdat zij al die vijfendertig jaren vrijwilliger is gebleven. Betrokken buren, vaste gasten, oud-medewerkers en vrijwilligers genoten samen van een gezellige middag. En ondertussen werd er in de keuken lekker gekookt, want ’s avonds was er weer een open maaltijd zoals dit meerdere keren per week gebruikelijk is bij Meet-Inn. Loop je ook een keer binnen? Van harte welkom!