Aangepast programma Meet-Inn vanwege coronamaatregelen

Door de nieuwe corona-maatregelen van 14 december 2020 gaat het er in Meet-Inn anders aan toe dan je gewend bent. Dit geldt in ieder geval tot en met 9 februari 2021: Er wordt in Meet-Inn geen maaltijd gehouden. Ook andere activiteiten gaan op een andere manier (of niet) door.

Maaltijd afhalen

Meet-Inn biedt afhaalmaaltijden aan op dinsdag, woensdag en donderdag. En ook op zaterdag in de oneven weken. Opgeven kan tot 15 uur op 0318-650187. Je kunt de maaltijd, met toetje, bij de deur ophalen vanaf 18.00 uur tot 18.15 uur. 

Behoefte aan een praatje?

We ontmoeten je graag op dinsdag, woensdag of donderdag, tussen 16.00 en 18.00 uur. Op woensdag en donderdag ook van 19.00-21.00 uur. Je moet hiervoor wel een afspraak maken. Dat kan door uiterlijk een dag van tevoren te bellen of een mail te sturen naar info@meet-inn.nl. We kunnen maximaal 2  personen tegelijk ontvangen.

Graag tot ziens!

Hou de website en onze facebookpagina in de gaten. Heb je vragen, opmerkingen, suggesties? Mail ze naar info@meet-inn.nl