Meet-Inn beperkt open vanwege corona

Door de nieuwe corona-maatregelen van oktober 2020 gaat het er in Meet-Inn anders aan toe dan je gewend bent. Dit geldt in ieder geval voor de komende vier weken: Er wordt in Meet-Inn geen maaltijd gehouden. Ook andere activiteiten gaan op een andere manier (of niet) door.

Maaltijd afhalen

Vanaf 15 oktober biedt Meet-Inn afhaalmaaltijden aan op dinsdag, woensdag en donderdag. En ook op zaterdag in de even weken. Opgeven kan tot 15 uur op 0318-650187. Je kunt de maaltijd, met toetje, ophalen vanaf 18.00 uur tot 18.15 uur. Als je binnen wilt wachten, is een mondkapje verplicht! De deur is open vanaf 17.45 uur.

Heb je behoefte aan een praatje?

 

We ontmoeten je graag op dinsdag, woensdag of donderdag, tussen 14 en 15 uur. Je moet hiervoor wel een afspraak maken. Dat kan door te bellen of een mail te sturen naar info@meet-inn.nl. Maximaal 4 personen.

Graag tot ziens!

Hou de website en onze facebookpagina in de gaten. Heb je vragen, opmerkingen, suggesties? Mail ze naar info@meet-inn.nl.