Pim: Ik voel me hier welkom

Pim is een bekende gast én vrijwilliger van Meet-Inn. Hij komt er nu zo’n veertien jaar en meerdere dagen per week. En omdat hij in het inloopcentrum veel mensen heeft leren kennen, is hij zelfs van Barneveld naar Ede verhuisd. Meet-Inn heeft een belangrijke rol gespeeld in zijn leven. “Ik vraag me weleens af wat er zonder Meet-Inn van mij geworden was.”

Veel steun

“Ik ben heel dankbaar dat ik dit hebt ontdekt”, zegt Pim. “Door de lieve mensen die ik hier in al die jaren heb mogen leren kennen, ben ik heel andere persoon geworden. Als ik Meet-Inn binnenkom, dan gebeurt iets met mij! De liefde die je hier krijgt, het vertrouwen en de vriendschap. En je krijgt ook veel steun als je down en verdrietig bent.”

Mensen meegenomen

Zelf heeft hij ook weer mensen meegenomen, die op hun beurt regelmatige bezoekers van Meet-Inn zijn geworden. En sinds enige tijd is Pim behalve gast ook vrijwilliger. Als maaltijdtopper zorgt hij dat de tafel gedekt is, de maaltijd aantrekkelijk wordt opgediend en dat na afloop van de maaltijd alles weer netjes wordt afgeruimd, afgewassen en schoongemaakt. “Ik voel me hier welkom, krijg veel liefde en er zijn allemaal vriendelijke mensen”, vertelt hij in het artikel dat de Gelderlander in september 2019 ter gelegenheid van de heropening van Meet-Inn schreef.

Pim is een bekende gast én vrijwilliger van Meet-Inn. Hij komt er nu zo’n veertien jaar en meerdere dagen per week. En omdat hij in het inloopcentrum veel mensen heeft leren kennen, is hij zelfs van Barneveld naar Ede verhuisd. Meet-Inn heeft een belangrijke rol gespeeld in zijn leven. “Ik vraag me weleens af wat er zonder Meet-Inn van mij geworden was.”

Veel steun

“Ik ben heel dankbaar dat ik dit hebt ontdekt”, zegt Pim. “Door de lieve mensen die ik hier in al die jaren heb mogen leren kennen, ben ik heel andere persoon geworden. Als ik Meet-Inn binnenkom, dan gebeurt iets met mij! De liefde die je hier krijgt, het vertrouwen en de vriendschap. En je krijgt ook veel steun als je down en verdrietig bent.”

Mensen meegenomen

Zelf heeft hij ook weer mensen meegenomen, die op hun beurt regelmatige bezoekers van Meet-Inn zijn geworden. En sinds enige tijd is Pim behalve gast ook vrijwilliger. Als maaltijdtopper zorgt hij dat de tafel gedekt is, de maaltijd aantrekkelijk wordt opgediend en dat na afloop van de maaltijd alles weer netjes wordt afgeruimd, afgewassen en schoongemaakt. “Ik voel me hier welkom, krijg veel liefde en er zijn allemaal vriendelijke mensen”, vertelt hij in het artikel dat de Gelderlander in september 2019 ter gelegenheid van de heropening van Meet-Inn schreef.