Voorzitter Klaas Kopinga neemt afscheid

“Ik wens jou als nieuwe voorzitter en jullie allemaal als bestuur toe dat je als een warme deken kunt zijn voor de gasten in Meet-Inn. Vandaar dat ik je bij mijn afscheid symbolisch deze deken overhandig.” Vanavond heeft Klaas Kopinga afscheid genomen van het bestuur van Stichting Meet-Inn. Klaas is negen jaar voorzitter geweest. Hij heeft zijn taken overgedragen aan de nieuwe voorzitter, John Brunekreeft.

Klaas Kopinga overhandigt de nieuwe voorzitter John Brunekreeft een deken, als symbool voor de warmte die Meet-Inn haar gasten kan bieden

Lees het afscheidsinterview met Klaas Kopinga, waarin hij vertelt over zijn eerste ervaringen met Meet-Inn, de jubilea die hij als voorzitter heeft meegemaakt en de onlangs afgeronde verbouwing van het inloopcentrum. In het interview komt ook aan bod hoe Meet-Inn zich beweegt in de lokale politiek, hoe de relatie met de kerken in Ede is, hoe de vrijwilligers zich steeds weer inzetten voor de gasten van het inloopcentrum en onze dankbaarheid voor de financiële steun waar Meet-Inn in al die jaren op heeft mogen rekenen.

Klaas Kopinga overhandigt de nieuwe voorzitter John Brunekreeft een deken, als symbool voor de warmte die Meet-Inn haar gasten kan bieden