Netwerkevenement Hike & Bike doneert 4.000 euro voor Meet-Inn

We hebben een donatie van 4.000 euro gekregen van de honderd sportieve ondernemers die begin deze week meegedaan hebben aan de 9e editie van de Bouwbedrijf Kreeft B.V. Hike & Bike.

Meet-Inn was een van de vier gelukkige organisaties. Voorzitter Klaas Kopinga en penningmeester Joost Verbakel kregen de cheque overhandigd uit handen van wethouder Tonnis van Dijk van de Gemeente Scherpenzeel, waar het netwerkevenement dit jaar gehouden werd. De deelnemers waren sportief bezig (wandelen of wielrennen) en hadden daarnaast volop gelegenheid om te netwerken en last but not least om sponsorgeld bijeen te brengen voor diverse goede doelen in de regio Foodvalley.

Namens de gasten, vrijwilligers en medewerkers van Meet-Inn heel hartelijk dank voor deze gulle en sportieve actie!