Activiteiten - Break-Inn

Of klik hier voor meer informatie over het wie, wat en waarom achter Meet-Inn.
paperclipKlik hier voor de laatste nieuwsbrief (voorjaar 2018, pdf)

Break-Inn

Niet iedereen heeft een huis. En niet iedereen die een huis heeft, voelt zich daar thuis. Dan ga je de straat op en zoek je contact met lotgenoten. Soms gaat dit gepaard met complexe problematieken. De samenleving vraagt dan van je om een 'normaal' leven te gaan leiden. Maar de drempel is hoog. Break-Inn biedt je twee momenten in de week waar je laagdrempelig binnen kunt stappen om anderen te ontmoeten, iets te eten, een spelletje te doen, en waar je niets opgedrongen wordt.

Zoek ontspanning, ontmoeting en ondersteuning bij Break-Inn!

Praktisch

Break-Inn is een inloop-mogelijkheid in Meet-Inn tijdens lunchtijd, op dinsdag en donderdag van 11.30 tot 13.30. Tijdens deze inloop is er gratis koffie, thee en een maaltijd. Je hoeft je niet op te geven, je kunt gewoon binnen komen lopen.

Doelgroep

Er is geen duidelijk omschreven doelgroep. Maar in de praktijk zijn mensen zonder dak, huis, thuis, werk, netwerk of regelmatig leven onze gasten. Deze mensen hebben vaker dan gemiddeld te maken met werkloosheid, verslaving en dakloosheid.

Hulp

Als je hulp nodig hebt in een benarde situatie, ben je bij Break-Inn aan het juiste adres voor het vragen om die hulp.

Kosten

De kosten van de koffie, thee en de maaltijd worden gesponsord door diverse giftgevers. Dit is een andere regeling dan de Open Inloop van Meet-Inn, waar wel betaald moet worden voor consumpties.

Samenwerking

Break-Inn is een activiteit van Meet-Inn, in samenwerking met Stichting Streetpastor.

Meer informatie

www.streetpastor.nl

www.pastormax.nl.

www.meet-inn.nl

Break-Inn: elke dinsdag en donderdag van 11.30-13.30 uur in Meet-Inn

 

Terug naar agenda