Activiteiten - Bordspelavond

Of klik hier voor meer informatie over het wie, wat en waarom achter Meet-Inn.
paperclipKlik hier voor de laatste nieuwsbrief (voorjaar 2018, pdf)

Bordspelavond

Elke donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur is er een gezellige Bordspelavond in Meet-Inn. Weer of geen weer, de Bordspelavond gaat altijd door!

Soort spellen

Bordspellen kent iedereen wel, denk aan Mens-Erger-Je-Niet. De oude generatie Bordspellen duren vaak enkele uren. Niet iedereen heeft daar geduld voor en niet iedereen heeft daar plezier in. Op de Bordspelavond in Meet-Inn maak je kennis met een nieuwe generatie Bordspellen. Deze nieuwe(re) spellen duren vaak minder lang, één potje speel je vaak binnen 20 minuten uit. En dan wordt spelletjes spelen weer leuk! De spellen zijn goed te begrijpen, hebben geen ellenlange uitleg en daarom kun je snel van start gaan, ook als je het spel nog nooit hebt gespeeld.

Leiding

Onder leiding van een enthousiaste vrijwilliger wordt het een gezellige boel in Meet-Inn! Hij kent de spelletjes, kan ze snel uitleggen en motiveert je om mee te doen. Afhankelijk van het aantal mensen wat meedoet, worden er aan de tafels verschillende spellen gespeeld. De spellen hebben we elke donderdag van Erik in bruikleen. Leuk!

Meedoen

Heb je ook zin in gezelligheid? Soms wel en soms even niet meedoen? Of de hele avond meedoen? Dat kan ook! Neem je goede humeur mee, ga zorgvuldig met de spelletjes om en maak plezier!

Je hoeft je niet op te geven om mee te doen, je kunt zo binnen komen lopen. Welkom!

Bordspelavond: elke donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur in Meet-Inn

 

Terug naar agenda