Beroepskrachten - Lisan Verboom

Beroepskrachten

De beroepskrachten verzorgen binnen Meet-Inn de randvoorwaarden, zodat de vrijwilligers het echte werk kunnen doen; het gastvrij onthalen van onze gasten. Daarnaast bieden zij ondersteuning aan het team van zo'n 100 vrijwilligers, onderhouden zij de contacten buiten Meet-Inn en zijn gesprekspartner van onze gasten.

Dit zijn onze coördinatoren:


Lisan Verboom

Waarom werk je in Meet-Inn?
Mijn grootste motivatie om in Meet-Inn te werken is dat ik een tegenstem wil bieden aan onze individualistische maatschappij. Het idee dat mensen in hun eentje moeten kunnen leven, vindt bij mij geen sympathie. Ik denk dat mensen elkaar nodig hebben. Soms om bij elkaar in het hart te kijken, maar ook gewoon als tafelgenoot en gesprekspartner. Meet-Inn is een uitgelezen plaats om mensen te ontmoeten. Echt ont-moeten, dat is: niks-moeten.

Wat is het leukste in Meet-Inn?
Meet-Inn is een plek waar veel verschillende mensen elkaar ontmoeten. Mensen die elkaar anders nooit zouden ontmoeten, komen elkaar in Meet-Inn tegen en raken met elkaar in contact. Verschillende werelden leren elkaar kennen en vermengen zich. Het is leuk dat er over eigen grenzen heen gekeken wordt en dat iedereen ontdekt dat de wereld groter is dan hun eigen wereld.

Wat heb je hiervoor gedaan?
Ik heb veel verschillende baantjes gehad. Ik heb op de markt gewerkt als groenteverkoopster in een biologische groentekraam, ik ben taxichauffeur geweest (heel erg leuk met allemaal verschillende mensen), ik heb in de wereldwinkel gewerkt als verkoopster en in het coordinatieteam van de voedselbank. Sinds 2004 werk ik in Meet-Inn.

Wat zijn je hobby’s?
Muziek maken is een grote hobby van mij, ik speel onder andere gitaar. Creatief bezig zijn met kleding is ook één van mijn hobby’s, ik naai af en toe zelf kleren. Ook houd ik van lezen, het liefst boeken waar ik wat van leer. En ik heb twee kippen die ik goed probeer te verzorgen.