Beroepskrachten - Gerlinde Huizing

Beroepskrachten

De beroepskrachten verzorgen binnen Meet-Inn de randvoorwaarden, zodat de vrijwilligers het echte werk kunnen doen; het gastvrij onthalen van onze gasten. Daarnaast bieden zij ondersteuning aan het team van zo'n 100 vrijwilligers, onderhouden zij de contacten buiten Meet-Inn en zijn gesprekspartner van onze gasten.

Dit zijn onze coördinatoren:


Gerlinde Huizing

Waarom werk je in Meet-Inn?
Meet-Inn is een plaats waar mensen zichzelf kunnen zijn. Een plaats waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en vriendschappen ontstaan. Een plaats waar steeds weer iets zichtbaar wordt van de liefde van God voor mensen. Dan is het niet meer moeilijk om te begrijpen waarom ik bij Meet-Inn wil werken. Werken met mensen is erg fijn en bij Meet-Inn kom je veel verschillende mensen tegen. Ik vind het een uitdaging om zo’n geweldige ontmoetingsplek als Meet-Inn draaiende te houden met bijkomende werkzaamheden.

Wat is het leukste in Meet-Inn?
Bij Meet-Inn ontstaan contacten, uit deze contacten ontstaan vriendschappen. (Deze) vriendschappen zijn nodig om elkaar bij te staan.
De maaltijden zijn een vorm van sociaal contact met een hoog gehalte aan huiselijkheid. Hier kan ik echt van genieten. Vaak is het gezellig, heel soms wat minder. Soms zijn er conflicten, maar meestal wordt het weer uitgepraat. Kortom net één grote... familie.

Wat heb je hiervoor gedaan?
In het verleden heb ik veel grotere en kleinere banen gehad, de een wat leuker en belangrijker dan een ander. Van verkeersborden maken tot visverwerking toe, kortom te veel om op te noemen. Daarom zal ik alleen de belangrijkste werkzaamheden benoemen. Bij een crisisopvangcentra was ik begeleidster, zo later ook bij een woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking.
Na de geboorte van onze dochters werd ik jongerenwerker, eerst in de gemeente Vlagtwedde, daarna in Ede en Scherpenzeel. Aansluitend ging ik bij Meet-Inn werken als coördinator, waar ik het erg naar mijn zin heb.

Wat zijn je hobby’s?
Ons gezin is in mijn leven erg belangrijk, veel van mijn hobby’s doen we dan ook gezamenlijk zoals fietsen, wandelen, (voor)lezen en muziek maken.