Beroepskrachten - Elise den Boer

Beroepskrachten

De beroepskrachten verzorgen binnen Meet-Inn de randvoorwaarden, zodat de vrijwilligers het echte werk kunnen doen; het gastvrij onthalen van onze gasten. Daarnaast bieden zij ondersteuning aan het team van zo'n 100 vrijwilligers, onderhouden zij de contacten buiten Meet-Inn en zijn gesprekspartner van onze gasten.

Dit zijn onze coördinatoren:


Elise den Boer

Waarom werk je in Meet-Inn?

Omdat ik het heel mooi vind om deel uit te maken van deze gemeenschap. Een plek waar iedereen mag zijn wie hij is, waar het gezellig is, waar we met elkaar meeleven en plezier hebben.

Wat is het leukste in Meet-Inn?

Wat ik heel erg leuk en gezellig vind is het samen eten. Een mooi moment om elkaar echt te ontmoeten en ondertussen te genieten van wat de koks hebben klaargemaakt.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Na mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening ben ik activiteitenbegeleidster geworden in een verpleeghuis. Daarnaast werd ik vrijwilliger in een inloophuis in Utrecht. Dat vond ik zo leuk om te doen, dat ik ook graag in een inloophuis wilde werken. Dat is gelukt en ik ben ruim 6 jaar coördinator geweest van inloophuis Domino in Gouda. De laatste jaren heb ik weer als activiteitenbegeleidster gewerkt en ben ik ook een tijdje coördinator geweest van Stichting Present in Gouda.  

Wat zijn je hobby’s?

Ik houd heel erg van lezen, maar ook van creatief bezig zijn, van kletsen en van koffiedrinken in de zon.